За нас

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HTI (Хаджвери Текстайл Индъстри) е официално представен в България и Европа, чрез ЕСС-Европа ЕООД и притежава собствена марка The Quill Collection.  

HTI произвежда основно еко-памук, специално селектиран сорт, ръчно събран, по древна технология обработен под жаркото слънце на Индийския субконтинент, био обагрен, щадящ здравето и гарантиращ по-дълъг живот на материята, благодарение на специалната обработка на плата по древна технология против свиване и разтягане на нишката. Произведените то HTI продукти не причиняват алергии и не са третирани с химикали. Качествената материя винаги издържа на екстремни третирания с химикали и по-високи температури.

Всеки произведен от HTI продукт е придружен със сертификат гарантиращ произхода и качеството на памука, липсата на опасни химикали в багрилата и транспортирането.

Фабриките на HTI в Пакистан, в щата Пенджаб, произвеждат домашен и интериорен текстил, текстил за обзавеждане за хотели и болници, брандирани хавлии и халати, кърпи, покривки, карета и салфетки, платове за шиене, платове за декорация, дрехи, конфекция, шалове, завеси, покривала и аксесоари, одеяла, дантела, текстил с бродерия, индивидуален дизайн, по каталог и др.

Също така, можете да откриете високачествени текстилни продукти в различна смесена комбинация висококачествена полиестерна нишка с памук, памук с вълна, лен с памук, перкал, хасе, раиран и гладък памучен сатен, памучен жакард, бархет, жарсе, дантела, кухненски кърпи, дрехи, шалове, джинси, униформи, тениски, военно облекло, работно облекло, деним, туил, туид, конци и прежда и др.

Можете да се запознаете подробно с възможностите тук, както и да изтеглите Каталог

за повече информация: +359878904903 и +359877717488