Приключенията на врабчето Незабравко

Приключенията на врабчето Незабравко
Приключенията на врабчето Незабравко Приключенията на врабчето Незабравко Приключенията на врабчето Незабравко Приключенията на врабчето Незабравко Приключенията на врабчето Незабравко Приключенията на врабчето Незабравко
Марка: ECC-Europe
Код на продукт: Приключенията на врабчето Незабравко
Наличност: На склад
Цена: 11.00 лв.
Количество:  
   - ИЛИ -   

„Приключенията на врабчето Незабравко“ е моята първа детска книжка и изобщо невестникарска творба! Щастлива съм, че вече е факт и всеки, който желае, може да си я поръча и прочете.

Това е вълнуваща и емоционално разказана история, тъй като самата аз я преживях с едно врабченце, когато бях на 8 годинки.

Главната героиня - Маги намира едно малко врабченце, което е паднало от стряхата на къщата им. Тя предано се грижи за него седмици наред. Накрая със сълзи на очи и радост в сърцето го пуска да лети, защото разбира, че то няма да е щастливо да живее затворено в стаята й, независимо колко много го обича.

Посланията към децата-читатели е, че за приятелството няма граници, че ако обичаш някого, искаш той да бъде щастлив, че съпричастността към хора (и животни) е вълнуващо и зареждащо чувство, че с грижа и любов можем да помогнем на всеки да преодолее дадени трудности и още други, които всеки сам ще открие, прочитайки книжката.

Уверете се сами!

Маргаритка Благоева

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: